Vsak nov rekord v prostem potapljanju premakne mejo varnega potopa bližje potencialni resni poškodbi.
Iskanje:
Tečaj potapljanja

pomlad 2020

(1, 2 in 3 stopnje – 120€)

           Teoretičen in del praktičnega dela tečaja se izvaja preko spleta! Zaključek prestavljen na kasneje.

Če si zainteresiran lahko še sodeluješ

Tečaj je možno opraviti tudi v celoti na morju, Vodice pri Šibeniku v času od 24.4. – 1.5.2020 (udeležba vsaj 3 dni).

Obsega:

  1. Teoretična predavanja iz poglavij potapljanja – predavanja 5 terminov. Vsako sredo ob 17,00, pričetek sredo 4.3.2020 ob 17,00uri, v predavalnici I gimnazije vstop iz dvorišča. Teoretični izpit sredo 8.4.2020 ob 17,00 uri.

  2. Praktično  delo v bazenu vaje potapljanja na vdih in s scuba opremo – praktične vaje od 2 do max 4 termini, Kopališče Pristan - termin bomo javili naknadno

  3. Praktičen del na morju  (najmanj 3 dni) prestavljeno naknaden dogovor, več boste zvedeli naknadno verjetno Vodice pri Šibeniku- Hrvaška.

Za vaje v odprtih vodah (morje) je potrebno še dodatno plačati prevoz in bivanje (minimalno tri dni), od opreme nabaviti ali na morju izposoditi, obleko, regulator in kompenzator. 

Za praktičen del na bazenu in morju mora kandidat imeti svojo masko, plavuti in dihalko. 

Cena za izobraževanje (vse zgoraj navedeno) je 120 evrov na osebo. 

Za pripomoček pri študiju teorije lahko uporabljate gradivo na spletni strani www.zips.si (naučimo se potapljati), če želite videti vse se morate registrirati/prijaviti.

Za tiste, ki jim je bolj všeč tiskano gradivo pa lahko naročimo literaturo, priporočamo knjigo Priročnik za potapljanje, ki jo lahko kupite na spletu: http://www.emka.si/prirocnik-za-potapljanje-z-avtonomnim-dihalnim-aparatom/PR/29540  , če pa želite jo lahko naročite tudi pri nas. 

Pogoji: starost najmanj 14 let, izjava o zdravstvenem stanju, prijavnica. Za mlajše od 18 let tudi soglasje staršev (sopodpis prijavnice in izjave o zdravstvenem stanju). 

Dodatne informacije lahko dobite info@zips.si. Za vse ki želijo potapljaško licenco se morajo registrirati na spletni strani http://www.zips.si/ . 

 

Izobraževanje se bo odvijalo pod vodstvom inštruktorja potapljanja po CEDIP.


Objavljeno: 9.2.2020 @ 10:51:36 Avtor: Administrator