oglas
oglas
Ne preizkušajte na sebi tega, kar vas mi učimo, to so v krvi za vas preizkusili drugi!
Iskanje:
Tečaj potapljanja 2024

pomlad 2024

(1, 2 in 3 stopnje – 120€)

Obsega:

  1. Teoretična predavanja iz poglavij potapljanja – predavanja 5 terminov. Vsako sredo ob 17,00, pričetek sredo 13.3.2024 ob 17,00uri, v predavalnici I gimnazije vstop iz dvorišča. Teoretični izpit sredo 17.4.2023 ob 17,00 uri.

  2. Praktično  delo v bazenu vaje potapljanja na vdih in s scuba opremo – praktične vaje od 2 do max 4 termini, Kopališče Pristan. Termini bodo javljeni kasneje.

  3. Za praktičen del na morju (odprtih vodah) se  bomo dogovorili v času tečaja. Možno v Vodicah za 1.maj ali vikend konec maja začetek junija. 

Za vaje v odprtih vodah (morje) je potrebno še dodatno plačati prevoz in bivanje (minimalno tri dni), od opreme nabaviti ali na morju izposoditi, obleko, regulator in kompenzator. 

Za praktičen del na bazenu in morju mora kandidat imeti svojo masko, plavuti in dihalko. 

Cena za izobraževanje (vse zgoraj navedeno) je 120 evrov na osebo. 

Za pripomoček pri študiju teorije lahko uporabljate gradivo na spletni strani www.zips.si (naučimo se potapljati), če želite videti vse se morate registrirati/prijaviti.

Za tiste, ki jim je bolj všeč tiskano gradivo pa lahko naročimo literaturo, priporočamo knjigo Priročnik za potapljanje, ki jo lahko kupite na spletu ali jo lahko naročite tudi pri nas. 

Pogoji: starost najmanj 14 let, izjava o zdravstvenem stanju, prijavnica. Za mlajše od 18 let tudi soglasje staršev (sopodpis prijavnice in izjave o zdravstvenem stanju). 

Dodatne informacije lahko dobite info@zips.si. Za vse ki želijo potapljaško licenco se morajo registrirati na spletni strani http://www.zips.si/ . 

Prijavo si lahko izpišete tu in prinesete s sabo prvi dan tečaja.

Izobraževanje se bo odvijalo pod vodstvom inštruktorja potapljanja po CEDIP.


Objavljeno: 30.1.2022 @ 08:00:32 Avtor: andrejf.